The housing structure in Volosko is being converted into 5 luxury apartments, the restaurant terrace is being reconstructed on the ground floor along with the construction of a wine cellar, assisting areas and a new terrace at the back of the structure.

By reconstructing the restaurant, the existing interior space including the kitchen, sanitary installations and equipment is thus removed and replaced with a new canopied terrace. Tables for receiving guests are situated in the foreground of the restaurant, while the sanitary installations and the locale’s kitchen are situated on the north side of the structure. A new awning is being rendered on the terrace as well as folding glass facades that, in the summer period, open onto the terrace, covered with a wood pergola in which green climbing plants are interwoven.

The restaurant’s interior consists of ceiling coating made from epoxy segments according to the model of the outer awning that connects the interior and exterior restaurant space, paneled with wenge noble wood.